Samen wonen - samen werken - samen leven

Heel De Bras Bakt (Burendag 2017)

9 september 2017

Heel De Bras Bakt
Een gezellige BurenDag met heerlijk feestelijke taarten en leuke activiteiten

Er wonen enthousiaste en goede taartenbakkers in De Bras. Die conclusie kun je wel stellen na afgelopen zondag. De tafels stonden vol met de lekkerste taarten en de vakjury had er de handen (of beter gezegd monden) vol aan om de lekkerste en mooiste taart eruit te kiezen. Nadat de jury klaar was, kregen alle bezoekers een lekker stuk taart. Winnaars van de Gulden Garde waren; Laura (categorie kinderen en overall) en Victor (categorie volwassenen). Hun taarten sprongen er bovenuit door hun smaak en creativiteit. Overall winnares Laura kreeg ook een taart-workshop aangeboden van Lies Smulders van Deliesious.

Oud-Hollandsche Speelen

Burendag 2017 De Bras Ypenburg Den HaagBezoekers konden, na het taart eten, de extra energie kwijt in de vele oud-Hollandse activiteiten; emmers vullen met spons, blikjes gooien, sjoelen, zaklopen etc. En met een volle stempelkaart werd de batterij vervolgens weer opgeladen bij IJs van Gijs.

Kortom: het was een leuke, gezellige en “lekkere” middag. En voor herhaling vatbaar!

Deze activiteit is georganiseerd dankzij de inzet van vrijwilligers van Buren van De Bras (bewonersorganisatie De Bras-Biesland) in samenwerking met sponsor-partners: Gemeente Den Haag, Bezorgservice Ypenburg en “huis”-Drukkerij Tan Heck, H’eerlijk en Voorwelzijn.

Last modified: 22 september 2017

Comments are closed.