Samen wonen - samen werken - samen leven

Heel De Bras Bakt (2018)

22 september 2018

Heel De Bras Bakt

BURENDAG ZONDAG 23 SEPTEMBER 10:30 uur Buurthuis De YP

Met je buren op de koffie en genieten van het lekkerste gebak

Burendag De Bras op zondag 23 september staat in het teken van gezelligheid en lekker genieten. Het parkeerterrein rond De Yp is omgetoverd tot gezellig terras waar je samen met de buren lekker geniet van een cappuccino (of thee) met een heerlijk stuk gebak. Niet zo maar gebak; gebak dat één van jouw buren heeft gemaakt en dát smaakt!

UPDATE

Vanwege de slechte weersverwachting is Heel De Bras Bakt VERPLAATST naar de gymzaal achter buurtcentrum De Yp
Jong en oud kunnen actief meedoen aan diverse activiteiten zoals cupcake-run, taart werpen, koekhappen etc. Daarnaast verzorgt Creakids De Yp een workshop cupcake versieren.

 

Naast het feit dat we gezellig gaan genieten, kun je ook dit jaar weer een serieuze gooi doen naar de 1e prijs en zo de “gouden garde 2018” in bezit krijgen. We hebben 2 categorieën; jeugd en volwassenen. In elke categorie gaat een prijs naar de lekkerste en een prijs naar de mooiste taart. Een jury van vakkundige “lekkerbekken” o.l.v. Lies Smulders van Deliesious (www.deliesious.nl) beoordeelt de taarten. Taarten inleveren tussen 10:30-11:00 uur.

 

Bij registratie ontvang je consumptiebonnen en een stempelkaart voor de activiteiten. Heb je een stempelkaart vol dan mag je daarmee iets uit de grabbelton halen. Leden van Buren van De Bras ontvangen een extra consumptiebon. Nieuwe leden kunnen zich ter plekke aanmelden.

 

Deze activiteit is georganiseerd door Buren van De Bras in samenwerking met sponsor-partners: Gemeente Den Haag, Deliesious, Kaldi mobiel, “huis”-Drukkerij Tan Heck, Creakids De Yp en Voorwelzijn.

Last modified: 22 september 2018

Comments are closed.