Samen wonen - samen werken - samen leven

Bericht van de Boswachter

2 september 2020

Inmiddels zijn de werkzaamheden in het Balijbos en het Bieslandse bos in volle gang. Graag breng ik u op de hoogte van de huidige situatie en veranderingen die binnenkort plaats vinden.

Balijbos

Vanuit de Katwijkerlaan het Kwakelpad op, is het rechterwandelpad afgesloten. Het wandelpad gaat volgende week weer open.

Volgende week is er een kans dat het Kwakelpad 1 dag afgesloten is vanwege het transport. Hier wordt een omleiding voor ingesteld. Langs het Kwakelpad bevindt zich momenteel een stapelplaats; dit verdwijnt volgende week, afhankelijk van de beschikbaarheid van het materieel.

Volgende week zal het ’S-Gravenpad (het fietspad parallel aan de A12) afgesloten zijn. De duur van de afsluiting is nog niet bekend. Donderdag aanstaande wordt er vast een omleiding opgesteld. De afsluiting van het pad heeft te maken met het verwijderen van populieren die na afgelopen storm onstabiel zijn geworden. De werkzaamheden staan los van de werkzaamheden die worden verricht om de zieke essen te verwijderen.

Bieslandse bos

Het ruiterpad bij de Biesbush is momenteel afgesloten. Deze week gaat ook het fietspad tussen de Noordeindseweg en het Hazepad voor hoogstens 2 dagen dicht.

Met vriendelijke groeten,

Lisa Wassenaar

Boswachter Publiek Hof van Delfland

Staatsbosbeheer

Beheereenheid Hof van Delfland

Last modified: 10 september 2020

Comments are closed.