Samen wonen - samen werken - samen leven

Ypenburgse bewonersorganisaties blazen ‘trick or treat’ af

7 oktober 2020

Door de corona-situatie is Halloween anders dit jaar. De bewonersorganisaties van Ypenburg; De Singels, Bosweide, Wijkvertegenwoordiging Waterwijk Ypenburg, Morgenweide en BurenvanDeBras organiseren dit jaar helaas geen “Trick or Treat” door de wijken.

Een “Trick or Treat” door de wijken resulteert in veelvuldige contact-momenten van mensen (jeugdigen en volwassenen). Daarbij komt dat het onmogelijk is om de 1,5 meter afstand tussen mensen in de gaten te houden en waar nodig te handhaven. Om deze redenen achten wij het onverantwoord om een Trick or Treat te organiseren. Wij, die al jarenlang Halloween in de wijken organiseren, hebben deze realiteit te accepteren.

Tegelijkertijd is ook bij ons de teleurstelling over deze afgelasting groot. Wél hopen wij dat menig huishouden tuin, raam, voordeur etc. toch voorziet van Halloween“versieringen” zodat de aanblik van menig wijk toch feestelijk griezelig aandoet. Angstaanjagende groeten en een griezelig Halloween gewenst!

Lees hier het volledige bericht zoals dit in Ypenburg gecommuniceerd is.

Namens, Bewonersplatform Ypenburg, Bosweide, Waterwijk, DeBras, Morgenweide, De Singels

Last modified: 7 oktober 2020

Comments are closed.