Samen wonen - samen werken - samen leven

ALV groot succes

16 januari 2021

Wat een leuke wijk is de Bras, ondanks de corona hebben we gisteren een succesvolle ALV gehad. Naast de formaliteiten was er ruim aandacht voor alles wat er leeft en speelt in de wijk. Doordat we niet konden samenkomen in het buurthuis was deze ALV digitaal. Via een aanmeldformulier konden geïnteresseerden zich opgeven om deel te nemen aan de ALV. De animo was boven verwachting zelfs  in vergelijking tot fysieke ALV’s .

Tijdens de ALV namen we afscheid van Saskia die ruimt 10 jaar zich met veel energie voor de vereniging heeft ingezet. Saskia nogmaals bedankt!

Veel onderwerpen zijn aan  bod gekomen waarbij de leden samen met het bestuur zich uit hebben gesproken om komend jaar wederom samen succesvolle activiteiten te gaan ondernemen. Uit het financiële verslag bleek in ieder geval dat er voldoende reserves zijn om leuke ideeën voor de wijk te blijven ondersteunen.

Meer daar over volgt en zult u terug kunnen lezen in de notulen. Die we zo snel mogelijk ook op onze website zullen publiceren.

Last modified: 14 maart 2021

Comments are closed.