Samen wonen - samen werken - samen leven

De Bras Got Talent- Open podium

12 juni 2021

Het is weer zover, De Bras Got Talent 2021 komt eraan!

Op 10 juli 2021 vanaf 15 uur is er de mogelijkheid om je talent te laten schitteren op het drijvende podium van De Bras in het amfitheater in het Bieslandse bos. Wil je alleen of in een groepje musiceren, dansen, jongleren, goochelen, zingen, etc.? Meld je dan nu aan!

We roepen vooral ook volwassenen op om zich dit jaar aan te melden. In tegenstelling tot voorgaande jaren zal er geen jury zijn die de optredens beoordeelt. Wel is er een enthousiaste presentator die de optredens aankondigt. Het concept is een open podium voor jong en oud. Grijp dus je kans om je op dit mooie podium te presenteren. Na afloop krijgt elke deelnemer iets lekker.

Je kunt jezelf of een groep tot uiterlijk 4 juli aanmelden via deze link. De organisatie zal contact opnemen over het programma en eventuele afstemming.

Om je als publiek aan te melden, gebruik dan deze link. Let op: Als deelnemer hoef je alleen aan te melden als publiek wanneer je ook blijft kijken naar andere optredens.

Tijdens onze activiteiten worden foto’s en video’s gemaakt voor openbare publicatie. Als je niet herkenbaar in beeld wilt, geef dit dan aan bij de medewerkers van de organisatie.

 

 

Last modified: 15 juni 2021

2 Responses to " De Bras Got Talent- Open podium "

 1. Seline Verhoeckx schreef:

  Beste buren van de bras,
  Ik zou mij graag willen aanmelden als jurylid bij de bras got talent als dat nog kan. Ik ben 10 jaar en mijn zus, Leonie, heeft ook in de jury gezeten. Ik ben rustig, serieus en kan goed helpen met opbouwen en opruimen.

  Vriendelijke groet,
  Seline Verhoeckx (10 jaar)

  • Maaike schreef:

   Beste Seline,
   Fijn dat je wilt meehelpen bij De Bras Got Talent! Dit jaar hebben we geen jury, maar onze presentator Jelle vindt het wel erg leuk als je hem een beetje meehelpt. Lijkt je dat wat?
   Groetjes, Maaike