Samen wonen - samen werken - samen leven

De Schat van de Paashaas

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 22/03/2021 - 05/04/2021
Hele dag

Locatie
Bieslandse Bos - Biesbush

Categorie├źn


In het Bieslandse Bos zal ook dit jaar weer de Eier-speurtocht ‘De Schat van de Paashaas’ georganiseerd worden door Bewonersvereniging Buren van De Bras. Ondertussen is dit voor veel gezinnen uit De Bras uitgegroeid tot een traditie om tijdens Pasen even een heerlijke wandeling door het Bieslandse Bos te maken en ondertussen de grote gele eieren met de rebus te zoeken.

Zoek de Paaseieren!

In het Bieslandse Bos is een speurtocht uitgezet. Deze begint bij de ingang van het speelbos aan de Bieslandseweg. Neem iets om op te schrijven mee, zoek de grote gele paaseieren en los de rebus op. Als je alle eieren hebt gevonden en de rebus goed hebt maak je kans op de Schat van de Paashaas!

Omdat het op dit moment niet mogelijk is om buren te ontvangen in het buurthuis kun je de oplossing digitaal inleveren. Je kunt de oplossing van de rebus invullen via dit formulier [inlevertermijn verlopen], of naar ons e-mailen via de contactpagina op deze website.

Inleveren van jouw oplossing

Is het je gelukt om de rebus op te lossen, dan kun je hem tot zondag 4 april inleveren via dit formulier [inlevertermijn verlopen]. Voor de Paashaas is iedereen die meedoet al een winnaar, maar als je de goede oplossing inlevert voor zondag 4 april doen wij ons best om jou op 2e Paasdag nog een verrassing te laten brengen door de Paashaas!