Samen wonen - samen werken - samen leven

De Schat van de Paashaas

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 19/04/2019 - 22/04/2019
Hele dag

Locatie
Bieslandse Bos - Biesbush

Categorie├źn


In het Bieslandse Bos zal ook dit jaar weer de Eier-speurtocht ‘De Schat van de Paashaas’ georganiseerd worden door Bewonersvereniging Buren van De Bras. Ondertussen is dit voor veel gezinnen uit De Bras uitgegroeid tot een traditie om tijdens Pasen even een heerlijke wandeling door het Bieslandse Bos te maken en ondertussen de grote gele eieren met de rebus te zoeken.

Zoek de Paaseieren!

In het Bieslandse Bos is een speurtocht uitgezet. Zoek de grote gele paaseieren en los de rebus op. Als je alle eieren hebt gevonden en de rebus helemaal hebt ingevuld, dan maak je kans op de Schat van de Paashaas!

Je kunt de rebus invullen op het formulier. Dit formulier kun je downloaden en zelf printen (uiteraard mag je hem ook in zwart-wit printen).
rebus Schat van de Paashaas De Bras

Inleveren van jouw oplossing

Is het je gelukt om de rebus op te lossen, dan kun je hem inleveren op maandag 22 april tussen 13:00 en 15:00 bij Buurthuis De Yp. En voor de Paashaas is iedereen die mee doet al een winnaar, dus je krijgt sowieso een leuk prijsje. Maar als je ook nog raadt hoeveel paaseitjes er in de pot zitten, dan win jij de Schat van de Paashaas!

Hulp gezocht

Hoe leuk de Paashaas het ook vindt om de speurtocht uit te zetten, hij kan het niet alleen. Zowel in de voorbereiding als op Tweede Paasdag (maandag 22 april) is er wel wat hulp nodig van enkele mamma’s en pappa’s uit De Bras.
Meehelpen bij dit leuke evenement? Mail ons!