Samen wonen - samen werken - samen leven

Inzameling Oekraïne zaterdag 19 maart 1400-1600 Buurthuis DeYp

11 maart 2022

Wat zouden we kunnen betekenen voor de Oekraïne? Aan de ene kant is er misschien een gevoel van machteloosheid tegen zoveel oorlogsgeweld en ellende en aan de andere kant is er ook de mogelijkheid om tóch het verschil te maken en hulp te bieden.

Dat laatste willen we doen op zaterdag 19 maart. Onze DeBras-buuv Liliana Happel, zelf geboren en opgegroeid in Oekraïne, onderhoudt contacten met twee organisaties die samenwerken: Stichting Oekraïners in Nederland en Geluk Restauratie BV. Jij kunt helpen door het inzamelen van producten/goederen die nu hard nodig zijn. Met medewerking van Oranje Transport worden de ingeleverde spullen naar een opslag in Den Haag gebracht waarna de organisaties het vervoer tot in Oekraïne verzorgen.

Je kunt ook een financiele bijdrage leveren door gebruik te maken van deze link.  Met jouw donatie kopen de betrokken organisaties specifieke medische hulpgoederen zoals pijnstillers en onsterkingremmers.

Er is behoefte aan de volgende producten:

Eiwitrepen Hydrogel
Pure chocolade repen Luiers
Oploskoffie Vochtige doekjes
Theezakjes Tandpasta
Blikjes Red Bull Shampoo
Noten Babyvoeding
Gedroogd fruit Voeding in blik
Riemen Dekens
Herensokken Beddengoed
Powerbanks Slaapzakken
Verbandmiddelen Handdoeken
Baby- /kinderkleding

Vriendelijk en dringend verzoek om alle producten in een dichte plastic zak of doos aan te bieden die voorzien is met een label of waarop is geschreven welke producten/goederen het betreft. Zo komen de spullen snel en juist bij hen die het zo hard nodig hebben.

Mede als dank voor jouw steun én om weer ‘ns gezellig bij te kletsen, kan je bij het inleverpunt een heerlijke cappuccino van barista Jack van VroemVroem halen en elke bijdrage is welkom!

We hopen op je extra steun!

Buren van DeBras: Walter van Krieken, Wilco Vendrig, Norbert van de Ven, Bart van Manen

&

Vrienden van de Bras: Marcel Arendse en Dave de Wit

!

Last modified: 12 maart 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *