Samen wonen - samen werken - samen leven

Ondernemers in De Bras

Met een diversiteit aan bewoners van De Bras, hebben we in onze wijk natuurlijk ook veel ondernemers. Ook op dat vlak kunnen we elkaar helpen! Waarom een bedrijf van ver weg inschakelen als je buurman of -vrouw je ook kan helpen?

Ondernemer, laat je zien in De Bras!

Als Bewonersorganisatie willen we stimuleren dat de bewoners in De Bras meer onderlinge verbondenheid hebben en elkaar kennen en helpen waar nodig en mogelijk. Met een paar duizend buurtjes moet het bijna mogelijk zijn om in het klein een eigen economie op te zetten. Zo ver gaan we niet natuurlijk, maar een beetje onze ‘eigen’ ondernemers promoten kan geen kwaad, toch?

Meld je aan

Wil jij ook gratis vermeld worden op deze website, als ondernemer in De Bras? Vul dan het formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op. Uiteraard mag je een speciale aanbieding doen exclusief voor De Bras, maar dat hoeft niet.
Om vermeld te worden op deze website moet het bedrijf gevestigd zijn (of postadres) in De Bras, of de eigenaar/directeur is woonachtig in De Bras.
Zijn beide niet van toepassing, maar denk je dat jouw bedrijf toch echt iets moois te bieden heeft speciaal voor jouw buren van De Bras, stuur dan een e-mail naar info@burenvandebras.nl.

Fout: Contact formulier niet gevonden.