Samen wonen - samen werken - samen leven

Ontbijt_brunch Oekraïnse vluchtelingen Zondag 3 juli 1000-1200 clubhuis HCY

21 juni 2022

In maart van dit jaar hebben we samen met, de in Oekraïne geboren, DeBras_buuv  Liliana Happel een succesvolle inzameling voor kleding en hulpgoederen gerealiseerd.  Samen met Liliana zijn op zondag 3 juli de Oekraïnse vluchtelingen, die verblijven in Ypenburg_Leidschenveen en Pijnacker_Nootdorp, uitgenodigd voor een brunch in het clubhuis van hockeyclub HCY.

Met de brunch creëren we een ontmoeting om Oekraïners in contact te met elkaar te brengen en om hen o.a. de weg te wijzen richting diverse initiatieven/activiteiten die er al zijn in dit gebied.

We hebben gekozen voor deze geografische afbakening zodat men na de ontmoeting ook makkelijker contact kunnen houden omdat de woonlocaties relatief dicht bij elkaar liggen.

Dank aan HCY voor het beschikbaar stellen van hun clubhuis, Jumbo Ten Brink Food Ypenburg voor het sponsoren van de brunch en samenwerkingspartners, Studio Zomereik, Vrienden van de Bras, Hecht en SWOP en alle vrijwilligers voor de hulp bij de organisatie en realisatie van de brunch.

De flyers in Oekraïnse en Nederlandse versie:

Oekrainse ontbijtversie flyer Nederlandse ontbijtversie flyer

 

 

Last modified: 7 juli 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *