Samen wonen - samen werken - samen leven

Verkeersveiligheid Ypenburg besproken in raadsvergadering

16 september 2022

Op donderdag 15 september is de verkeersveiligheid in Ypenburg besproken in de raadsvergadering van gemeente Den Haag. Namens alle bewonersverenigingen heeft Walter van Krieken een lijst met gevaarlijke punten en verbetervoorstellen opgesteld en gepresenteerd.

De opname van de raadsvergadering is terug te kijken op de website van de gemeente.

De wethouder heeft toegezegd om binnenkort met de bewonersverenigingen te overleggen om alle knelpunten te bespreken. Voor de kerst komt er een reactie op elke genoemde verkeerssituatie. Bij het oppakken van verbeterpunten krijgen de verkeerssituaties rondom scholen prioriteit.

De aangeleverde lijst van knelpunten is terug te zien via de agenda van de gemeenteraad (punt H).

Last modified: 16 september 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *