Samen wonen - samen werken - samen leven

Werkdag met Staatsbosbeheer – zaterdag 3 juli

15 juni 2021

Het Bieslandse Bos wordt door ons ook wel ‘de achtertuin van De Bras’ genoemd. Om deze achtertuin netjes en opgeruimd te houden zoekt Staatsbosbeheer enthousiaste vrijwilligers die willen meehelpen in het onderhoud. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: overwoekerde paden vrij houden, jonge aanplant ruimte geven om te groeien of braamstruiken snoeien en uitsteken.

We zijn op zoek naar mensen die regelmatig willen helpen. Of dat nu 1x per maand of 1x per jaar is, maakt niet uit. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen willen we een rooster met klussen opstellen.

Om duidelijke instructies te kunnen geven en om te kijken of dit iets voor jou is, organiseren we een werkdag op zaterdag 3 juli van 10:00 tot 13:00. Je ontmoet de boswachters, krijgt instructies en gereedschap en kan direct aan de slag. Ook voor kinderen zijn er genoeg klussen te doen. Je mag ook een deel van tijd komen.

We verzamelen bij het amfitheater in het Bieslandse Bos (let op! De ingang aan de dwarskade is nog steeds afgesloten). Daar krijg je gereedschap en instructies van Staatsbosheer en verdelen we ons in kleine (corona-proof) groepjes. Voor alle harde werkers is koffie, thee en limonade.

Aanmelden voor de werkdag kan via dit formulier. Hopelijk tot dan!

Last modified: 15 juni 2021

3 Responses to " Werkdag met Staatsbosbeheer – zaterdag 3 juli "

 1. Yvonne Wolff schreef:

  Helaas ben ik 3 juli niet beschikbaar maar ik zou best af en toe willen helpen.

  • Walter Austmann schreef:

   Wanneer je in het contactformulier aangeeft dat je met 0 personen komt, maar wel je contactgegevens achterlaat, zullen we op hoogte houden van de toekomstige klussen.

 2. Karen Vetten schreef:

  Ik kom graag meehelpen op 3 juli.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *