Samen wonen - samen werken - samen leven

Zomerconcert Pique-Nique zondag 11 juli persbericht

13 juli 2021

Klassiek muzikaal spektakel tijdens zomerconcert Pique-Nique

Zondag 11 juli vormde Bieslandse Bos’ amfitheater de fantastische ambiance voor één van de mooiste zomerconcerten van de afgelopen jaren. Het muzikaal ensemble van Barbara Reiter (cello), Cvetanka Sozovska (piano) en de zangeressen Lauren Armishaw (sopraan) en Michaela Riener (alt) brachten het publiek in vervoering met hun uitvoeringen van Mendessohn, Mazzocchi tot Debussy en Rossini.

Traditioneel was er in de pauze gelegenheid voor iedereen om zijn kennis van de klassieke muziek te testen tijdens de “petje op-petje af” muziek-quiz waar uiteindelijk  twee winnaars; Mariska en Olaf uit naar voren kwamen.

Na de pauze ging het concert weer verder met o.a. mooie vertolkingen van Monteverdi en Strozzi. Het kon het publiek niet lang genoeg duren om op deze zonnige middag te blijven genieten van al dat het ensemble en de mooie natuur hen kon bieden.

 

De Bras Cultuurdagen: BrasGotTalent/Open Podium & Zomerconcert Pique-Nique op 11 juni zijn georganiseerd door Buren van De Bras en mede mogelijk gemaakt door sponsor-partners gemeente Den Haag, gemeente Pijnacker-Nootdorp, Staatsbosbeheer en Oranjevereniging Pijnacker.

Last modified: 13 juli 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *