Samen wonen - samen werken - samen leven

De Bras Got talent Persbericht

13 juli 2021

DeBras heeft meer dan genoeg talent in huis!

Afgelopen zaterdag 10 juli had BurenvanDeBras in het amfitheater van het Bieslandse Bos het open podium BrasGotTalent georganiseerd. Traditioneel was het de jeugd van Harmonie Nootdorp die als eerste de bezoekers mocht opwarmen met een mooi optreden. Daarna waren er maar liefst 15 optredens te bewonderen en viel er volop te genieten van de talenten die menig buur kon laten zien. De optredens waren zeer gevarieerd; van dans, instrumentaal tot zang en ook de genres wisselden van klassiek, jazz tot rock&roll. De jongste deelnemers waren nog geen tien jaar terwijl de oudste deelnemers net de vijftig waren gepasseerd. Kortom: deze optredens zijn veelbelovend voor de komende jaren!

 

De weersverwachting was dat rond 15:00 een spatje regen zou vallen. Dat spatje kwam er uiteindelijke niet, maar wel een enorme regenbui die aanhield tot het laatste optreden. Het mocht de pret niet drukken en gelukkig waren de apparatuur, de deelnemers en de bezoekers wel tegen wat regen bestand, maar volgende keer is een beetje zon ook heel welkom!

De Bras Cultuurdagen: BrasGotTalent/Open Podium & Zomerconcert Pique-Nique op 11 juni zijn georganiseerd door Buren van De Bras en mede mogelijk gemaakt door sponsor-partners gemeente Den Haag, Staatsbosbeheer en Oranjevereniging Pijnacker.

 

 

Last modified: 13 juli 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *