Samen wonen - samen werken - samen leven

Open Podium_BrasGotTalent zat 21/5

29 april 2022

Open Podium_BrasGotTalent (zaterdag 21 mei 1500-1700)

Kan je zingen, dansen, dichten, de bal hooghouden, rubiks cube in 2 minuten, jongleren? Het maakt niet uit; jouw talent mag gezien worden. Wil jij jouw familie, vrienden en buren verrassen en verbazen met wat jij allemaal kan?

Schrijf je dan in via: deze link

Inschrijven kan t/m woe 18 mei!

Vorig jaar viel BGT_OpenPodium letterlijk in het water, maar toch wisten deelnemers en publiek er wat moois van te maken. Zie de filmpjes voor een kleine indruk: DIT JAAR WORDT HET STRALEND WEER!

 

ZomerBBQ-Borrel vanaf 17:00 uur

Vanaf 17:00 uur is er een speciale ZomerBBQ-borrel waar je aan deel kunt nemen. Deelnemers en leden van de bewonersvereniging kunnen gratis aanmelden voor de BBQ-borrel. Ook als je geen deelnemer of lid bent van de bewonersvereniging ben je welkom bij de BBQ-borrel. Regel voor een tientje je BBQ-pakket en maak je zelf lid via https://www.burenvandebras.nl/lidmaatschap en meld je aan voor de ZomerBBQ-borrel via deze link.

Helaas de teller is tot nu toe op 6 blijven steken voor de BBQ. Voor een klein gezelschap is het niet rendabel de BBQ in het bos te doen. Mogelijk volgend jaar een herkansing….

 

Last modified: 18 mei 2022

One Response to " Open Podium_BrasGotTalent zat 21/5 "

  1. Leroy schreef:

    Goedemorgen. Mijn dochter wilde graag iets zingen. Hierbij heeft ze wel graag het gezongen liedje van de artiest als begeleiding. Is dit mogelijk. En hebben jullie bijvoorbeeld een microfoon om te gebruiken tijdens het zingen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *