Samen wonen - samen werken - samen leven

Op zoek naar de schat van de Paashaas

10 april 2022

Eindelijk huppelt de paashaas met z’n hulp-hazen de komende week weer ‘ns vrolijk door DeBras om uiteindelijk in het Bieslandse Bos de eier-speurtocht naar de schat van de paashaas uit te zetten.

Vanaf donderdag 14 april tot maandag 18 april kan je op zoek naar de eieren. Op 2e paasdag kan je de oplossing van de rebus inleveren in Buurthuis De Yp tussen 1500-1600 uur en ontvang je een lekkere verrassing. Je kunt dan ook nog een super-prijs winnen als je raadt hoeveel paas-eitjes in de pot zitten. Het antwoordformulier kan je hier downloaden.

De eier-speurtocht is uitgezet in speelzone “Biesbush” en langs de wandelpaden van het Bieslandse bos. Omdat het paar- en broedseizoen is begonnen, is het in deze periode extra van belang om de natuur te respecteren; svp honden aan de lijn houden en kinderen tot 9 jaar onder begeleiding van een volwassene.

Op zoek naar de schat van de paashaas is georganiseerd door Buren van DeBras en mede mogelijk gemaakt door sponsor-partners gemeente Den Haag en Staatsbosbeheer.

We wensen je vrolijke paasdagen en een mooie wandeling  door “ons” Bieslandse Bos!

Last modified: 7 april 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *