Samen wonen - samen werken - samen leven

Natuurwerkdag 2022 – 5 november 10u

14 oktober 2022

Het Bieslandse bos achter onze woonwijk is met de vele wandel- en fietspaden en natuurlijk het speelbos: een schitterende plek om te genieten en te ontspannen. Vlak erachter, tegen Klein-Delfgauw aan, op zo’n 1,5km fietsen, ligt het iets minder bekende Krekengebied: Kaart locatie 2022

Na het succes van de natuurwerkdag vorig jaar, willen we nu samen met Staatsbosheer tijdens de Natuurwerk 2022 dit gebied gaan opknappen. We willen graag het knuppelpad onder handen nemen. Dat betekent dus dat de oude boomstronken moeten worden vervangen door nieuwe boomstronken. Het is dus veel sjouwwerk en veel samenwerken. Als we tijd over hebben is er ook nog snoeiwerk.

Zaterdag 5 november, 10:00 – 13:00 Krekengebied, Buytenhout

We verzamelen aan het begin van het knuppelpad. Daar krijg je gereedschap en instructies van Staatsbosheer. Voor alle harde werkers is koffie, thee en limonade.

Aanmelden kan via dit formulier.

Tot snel!

Last modified: 14 oktober 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *