Samen wonen - samen werken - samen leven

Halloween 2022

21 oktober 2022

Op maandag 31 oktober vieren we weer Halloween in de Bras! Vanaf 18u kun je je buren weer flink laten schrikken tijdens de traditionele Trick or Treat-tocht door de wijk.
De Halloween-flyer wordt dit weekend bezorgd zodat je aan kunt geven of buren ook bij jou aan kunnen bellen deze avond. Er komt ook een kaart op Google Maps met alle huizen die meedoen. Geef je adres door aan samantha@vriendenvandebras.nl om op de digitale kaart te komen.
Kom ook even griezelen bij onze BurenvanDeBras’ Heksenketel-tent aan de Veenwortel ter hoogte van nr 25 voor een lekker warm drankje. Als je onze halloween kleurplaat print en inlevert ligt er een griezelig presentje voor je klaar!
Heel veel griezel-plezier op de 31e!

Last modified: 30 oktober 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *