Samen wonen - samen werken - samen leven

Halloween 2021

18 oktober 2021

Op zondag 31 oktober kan je vanaf 18:00 uur je buren weer ‘ns flink laten schrikken tijdens de traditionele Trick or Treat-tocht door de wijk. De Halloween-flyer ligt uiteraard op tijd in je brievenbus. Aanbellen voor de Trick or Treat kan je bij die huizen die de flyer hebben opgehangen.
Kom ook even griezelen bij onze BurenvanDeBras’ Heksenketel-tent aan de Veenwortel ter hoogte van nr 25.

Voor wie wil kan je de kleurplaat downloaden via https://www.burenvandebras.nl/halloween-kleurplaat-buren-van-de-bras-logo/ . Lever je ingekleurde plaat in bij onze Heksenketel en ontvang ook nog een spannend kadootje.
Heel veel griezel-plezier op de 31e!!

Last modified: 23 oktober 2021

2 Responses to " Halloween 2021 "

  1. Lisa schreef:

    Ik heb helaas geen flyer ontvangen. Kan ik deze nog ergens ophalen of uitprinten?

    • Wilco Vendrig schreef:

      Sorry Lisa, we zitten een beetje met te weinig staf ik lees het bericht nu pas. Ik hoop dat het nog is goedgekomen volgend jaar zal ik de site in de gaten houden en zullen we de flyer ook op de website zetten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *