Samen wonen - samen werken - samen leven

Buren genieten van “koekje van eigen deeg” en natuur tijdens BurenDag

26 september 2021

Afgelopen zondag 26 september vierde DeBras Burendag op het terrein van de Educatieve tuin aan de Gele Lis. Het was een heerlijke zonnige middag en buren waren gekomen om te genieten van elkaars koekjes onder het genot van een heerlijke cappuccino van Kaldi Mobiel. HeelDeBrasBakt had de nodige meester koekenbakkers op de been gebracht om Burendag DeBras wederom tot een succes te maken.

HeelDeBras bakt werd mede mogelijk gemaakt door sponsor-partners Gemeente Den Haag, Educatieve tuin, vrijwilligers Plantenbieb-project, Ten Brinke Food Jumbo Ypenburg, KaldiMobiel, Studio Zomereik en huisdrukkerij Tan Heck.

 

 

Last modified: 29 april 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *