Samen wonen - samen werken - samen leven

Natuurlijk DeBras; startschot Educatieve tuin-DeBras/Gele Lis en Plantenbieb

26 september 2021

Afgelopen zondag 26 september tijdens Burendag vierden we ook de officiële opening van onze Educatieve tuin en het Plantenbieb-project. Veel geïnteresseerden kwamen langs om te horen en vooral ook te ervaren hoe mooi de Educatieve tuin al is en hoe mooier die nog kan worden. Daarbij konden jong & oud zich bezighouden met workshops vogel-, bij-.  en vleermuishuisjes timmeren en was ook de stekjes-workshop van de Plantenbieb druk bezocht. Dit alles onder genot van een heerlijke cappuccino van Kaldimobiel en de lekkerste zelf gebakken koekjes die door “buren” waren meegenomen.

Kortom: een zeer geslaagde middag en een mooie start van de Educatieve tuin en de Plantenbieb in DeBras.

De Educatieve tuin en het Plantenbieb-project zijn initiatieven van gemeente Den Haag, vrijwilligers Plantenbieb-DeBras en bewonersvereniging BurenvanDeBras.

 

Last modified: 4 oktober 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *