Samen wonen - samen werken - samen leven

De schat van de paashaas 2023

7 april 2023

Eindelijk huppelt de paashaas met z’n hulp-hazen de komende week weer ‘ns vrolijk door DeBras om uiteindelijk in het Bieslandse Bos de eier-speurtocht naar de schat van de paashaas uit te zetten.

Vanaf donderdag 6 april tot maandag 10 april kan je op zoek naar de eieren. Op 2e paasdag kan je de oplossing van de rebus inleveren in Buurthuis De Yp tussen 1500-1600 uur en ontvang je een lekkere verrassing. Je kunt dan ook nog een super-prijs winnen als je raadt hoeveel paas-eitjes in de pot zitten. Het antwoordformulier kan je hier downloaden.

De eier-speurtocht is uitgezet in speelzone “Biesbush” en langs de wandelpaden van het Bieslandse bos. Omdat het paar- en broedseizoen is begonnen, is het in deze periode extra van belang om de natuur te respecteren; svp honden aan de lijn houden en kinderen tot 9 jaar onder begeleiding van een volwassene.

Op zoek naar de schat van de paashaas is georganiseerd door Buren van DeBras en mede mogelijk gemaakt door sponsor-partners gemeente Den Haag en Staatsbosbeheer.

We wensen je vrolijke paasdagen en een mooie wandeling  door “ons” Bieslandse Bos!

Last modified: 9 april 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *