Samen wonen - samen werken - samen leven

Bieslandse Bos – Biesbush

21 maart 2018

Kaart niet beschikbaar

Adres
Bieslandseweg
Delfgauw
Zuid-Holland


Nederland


Speelterrein Biesbush is een gebied in het Bieslandse Bos waar enkele speel-elementen zijn geplaatst: klimpalen, een vlot en nog meer leuke speeltoestellen.

Je vindt de Biesbush als je vanuit De Bras via de Waterweegbree over het fietspad het Bieslandse Bos inloopt. Zodra je over de dijk de (fiets)kruising gepasseerd bent, ben je in Bieslandse Bos. Na ongeveer 20 meter links een houten hek doorlopen en je bent in de Biesbush.

Let op: Het Bieslandse Bos is een natuurgebied. Deze speurtocht kunnen we alleen blijven organiseren als we allemaal met respect met de natuur omgaan. Maak niets kapot, blijf op de bestaande paden en ruim je rommel op.

Aankomende Evenementen

 • Geen evenementen op deze locatie
 • Last modified: 21 maart 2018

  One Response to " Bieslandse Bos – Biesbush "

  1. Rosa Hyldgaard schreef:

   Ondanks een wat druilerig weertje tijdens de paasdagen wisten veel bewoners van De Bras alle rebus-eieren toch te vinden tijdens een mooie tocht door de natuur. De speurtocht bracht iedereen langs mooie plekken in het Bieslandse bos; van het speelgebied Biesbush tot het amfitheater. Meer dan 250 deelnemers kwamen op maandag 2 april de rebus-oplossing inleveren bij Buurthuis De Yp. Vanzelfsprekend kreeg iedereen daarvoor een passende beloning. Daarnaast was er een winnaar die met een schatting van 154 bijna juiste aantal van 153 paaseieren in de pot wist te raden en hiervoor de grote chocolade Paashaas als hoofdprijs heeft ontvangen.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *