Groenrijk wonen in Den Haag

Lid worden Bewonersvereniging De Bras

Als inwoner van De Bras kun je lid worden van de Bewonersvereniging. Daarmee ondersteun je de diverse activiteiten die door het jaar heen voor de buurtbewoners georganiseerd worden.

Lid worden van Bewonersvereniging De Bras

De enige vereiste die er is om lid te mogen worden van onze Bewonersvereniging is dat je officieel woonachtig bent in De Bras. Het lidmaatschap geldt per huishouden, ongeacht het aantal personen in het huishouden.
Het lidmaatschap kost slechts € 10,- per jaar per huishouden.

Hoe word je lid?

Wij hebben al meer dan 250 leden! Je kunt je via het formulier onderaan deze pagina aanmelden als lid. De betaling van het lidmaatschap gaat via automatische incasso, één keer per jaar in het voorjaar. Je ontvangt dan een aantal dagen voor er geïncasseerd wordt een mail met een melding wanneer geïncasseerd wordt.

Wat kun jij doen?

Naast het gewoon ‘lid zijn’ en daarmee de Bewonersvereniging financieel ondersteunen om de activiteiten te kunnen doen, kunnen we ook altijd helpende handjes gebruiken. Dat gaat op vrijwillige basis, waarbij je zelf bepaalt in hoeverre je meehelpt. Of dat nou incidenteel is, eenmalig of structureel bij alle activiteiten: je mag het zelf bepalen.

Wat krijg je voor het lidmaatschap terug?

  • Wij houden je zo goed mogelijk op de hoogte van alles wat er leeft, speelt en te doen valt met de bewonersvereniging De Bras.
  • Zowel projectgroepen als de activiteitencommissie organiseren jaarlijks diverse evenementen. Te denken valt aan bijeenkomsten op het gebied van energiebesparing, hondenpoep, schoon en groen De Bras. En ook aan een jaarlijkse nieuwjaarsborrel, paasactiviteit, koningsdag, zomerfeest, Halloween en/of St. Maarten en een kerstactiviteit.
  • Naast huis aan huis verspreide flyers wordt er ook veelvuldig via de website gecommuniceerd over zaken die de wijk aangaan.
  • Alle activiteiten die georganiseerd worden zijn voor bewoners van De Bras, echter bij sommige activiteiten zullen leden bepaalde voordelen krijgen, bv. gratis consumptiebonnen.

En dat dus allemaal voor slechts € 10,- per jaar! Meld je nu aan:

Naam (voornaam en achternaam)


Adres


Aantal volwassenen (18 jr. of ouder) wonend op dit adres
12345


Aantal kinderen (tot 18 jr.) wonend op dit adres
012345


E-mail


IBAN


Ik ga akkoord met één keer per jaar een automatische incasso van de lidmaatschapsbijdrage.
Ik ontvang vooraf een e-mail hierover ter aankondiging.
janee


Mogen we je benaderen als we hulp zoeken bij de organisatie van een activiteit?
janee

Column content