Samen wonen - samen werken - samen leven

Steun Bewonersvereniging Buren van De Bras

Als inwoner van De Bras kun je lid worden van de Bewonersvereniging. Daarmee ondersteun je de diverse activiteiten die door het jaar heen voor de buurtbewoners georganiseerd worden.

Lid worden van Bewonersvereniging Buren van De Bras

De enige vereiste die er is om lid te mogen worden van onze Bewonersvereniging is dat je officieel woonachtig bent in De Bras. Het lidmaatschap geldt per huishouden, ongeacht het aantal personen in het huishouden.
Het lidmaatschap kost slechts € 10,- per jaar per huishouden.

Hoe word je lid?

Lid worden gaat heel eenvoudig door het formulier in te vullen. Voor het eerste jaar betaal je direct de contributie (via iDEAL), vervolgens wordt er elk jaar op deze datum een automatische incasso uitgevoerd voor de contributie voor de volgende 12 maanden.

Meehelpen mag maar hoeft niet!

Naast het gewoon ‘lid zijn’ en daarmee de Bewonersvereniging financieel ondersteunen om de activiteiten te kunnen doen, kunnen we ook altijd helpende handjes gebruiken. Dat gaat op vrijwillige basis, waarbij je zelf bepaalt in hoeverre je meehelpt. Of dat nou incidenteel is, eenmalig of structureel bij alle activiteiten: je mag het zelf bepalen.

Wat krijg je voor het lidmaatschap terug?

  • Wij houden je zo goed mogelijk op de hoogte van alles wat er leeft, speelt en te doen valt met de bewonersvereniging Buren van De Bras.
  • Zowel projectgroepen als de activiteitencommissie organiseren jaarlijks diverse evenementen. Te denken valt aan bijeenkomsten op het gebied van energiebesparing, hondenpoep, schoon en groen De Bras. En ook aan een jaarlijkse nieuwjaarsborrel, paasactiviteit, koningsdag, zomerfeest, Halloween en/of St. Maarten en een kerstactiviteit.
  • Naast huis aan huis verspreide flyers wordt er ook veelvuldig via de website of online nieuwsbrief gecommuniceerd over zaken die de wijk aangaan.
  • Alle activiteiten die georganiseerd worden zijn voor alle bewoners van De Bras, echter bij sommige activiteiten zullen leden bepaalde voordelen krijgen, bv. gratis consumptiebonnen.

En dat dus allemaal voor slechts € 10,- per jaar; meld je nu aan!