Samen wonen - samen werken - samen leven

Paas speurtocht 2024

17 maart 2024

Eindelijk huppelt de paashaas met z’n hulp-hazen de komende week weer ‘ns vrolijk door DeBras om uiteindelijk in het Bieslandse Bos de eier-speurtocht naar de schat van de paashaas uit te zetten.

Vanaf donderdag 28 maart tot maandag 1 april (geen grap) kan je op zoek naar de eieren van de puzzeltocht. De oplossing kun je op 2e paasdag inleveren in Buurthuis De Yp tussen 14u en 15u. Heb je de rebus helemaal gevonden en goed opgelost dan ontvang je een lekkere verrassing! Je kunt dan ook nog een superprijs winnen als je raadt hoeveel Paaseitjes in de pot zitten.

Het antwoordformulier voor de rebus kan je hier downloaden.

De eier-speurtocht is uitgezet in speelzone “Biesbush” en langs de wandelpaden van het Bieslandse bos. Omdat het paar- en broedseizoen is begonnen, is het in deze periode extra van belang om de natuur te respecteren; s.v.p. honden aan de lijn houden, op de paden blijven en jonge kinderen onder begeleiding van een volwassene.

Op zoek naar de schat van de paashaas is georganiseerd door Buren van DeBras en mede mogelijk gemaakt door sponsor-partners gemeente Den Haag en Staatsbosbeheer.

We wensen je vrolijke paasdagen en een mooie wandeling  door “ons” Bieslandse Bos!

Last modified: 17 maart 2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *